Autoverksted

Vi tar hånd om bilen din!

Hunsfos Auto eies og drives av Rasmus Tallaksen som har flere års erfaring som mekaniker med bl. a Volkswagen, Audi, Skoda, Opel mm. Genuin bilinteresse og yrkesstolthet gjør at vi hele tiden er oppdaterte på det siste som rører seg på bilfronten. I tillegg har vårt verksted alt utstyr som trengs for å sikre deg god service og vedlikehold av nettopp DIN bil.
Våre mekanikere er klar til å utføre mindre så vel som større oppdrag på bilen din. Felles for oppdragene er, at du alltid kan regne med at det er utført med stor grundighet og en kvalitetsbevisst tilgang.
Bilen din er alltid i profesjonelle hender hos våres kvalitetsbevisste medarbeidere, som alle har sikkerhet på bilen din som 1.priotet!
Hunsfos Auto utfører profesjonell service og reparasjon av: El og hybridbiler • diesel og bensin biler • varebiler • minibuss • tilhengere • campingvogner • bobiler opp til 3,5 Tonn
5 års garanti gis på alle reservedeler utenom original deler og kun deler som inngår som en del av en reparasjon eller servicejobb hos Hunsfos Auto.

Behold garantien på bilen
- Ta servicen hos oss!

Hunsfos Autoverksted tilbyr også service, vedlikehold, reparasjon og tilstrekkelig dokumentasjon i tråd med bilprodusent- og importørs kvalitetskrav. Det er de samme kvalitetskravene som må oppfylles av Hunsfos Auto og merkeverksteder.
Service av El- og hybridbiler. Hunsfos Auto tilbyr service og reparasjon av din hybridbil eller elbil. Våres mekanikere er sertifisert og kurset i hybrid- og elbils teknologien og vi har det helt riktige utstyr!
Som bileier har du rett til å velge fritt mellom verksteder og deler når bilen din trenger service eller reparasjon – også i garantitiden.
Hos Hunsfos Auto får du bare deler med original kvalitet eller bedre. Du trenger ikke velge et merkeverksted for å beholde garantien på bilen din.
EU kontroll, periodisk kjøretøykontroll

EU-Kontroll

EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll, er noe alle biler må gjennom for å sikre en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Har du en bil som er mer enn 4 år gammel, må den gjennom en EU-kontroll annet hvert år.
Du kan levere bilen din til EU-kontroll hos Hunsfos Autoverksted (kjøretøy inntil 3.500 kg).
Her får du rask og god service til en konkurransedyktig pris.
(Etterkontroll ved utbedring av feil hos oss kr. 0.00).
Sjekk når bilen din skal på Eu-kontroll her.
EU kontroll, periodisk kjøretøykontroll

Ved å bruke nettsiden vår aksepterer du bruk av informasjonskapsler (cookies). Vi bruker dette for å optimalisere nettsidens innhold og funksjonalitet.