Bilsalg

Kjør drømmen din!

Går du med tanker om ny bil?
Vi ønsker at du som kunde får full oppmerksomhet og den beste servicen. Vi i Hunsfos Auto selger nyere brukte biler. Vår visjon er tillitt, kvalitet og kunden som 1.priotet hele veien, og vi setter en ære i å hjelpe deg med din neste bil.
Vi strekker oss langt for å oppnå dine drømmer!
-Rasmus Tallaksen
Bilsalgavdeling Hunsfos Auto

Vi leverer skreddersydde finansieringsløsninger til våre kunder. Gjennom våre samarbeidende banker Sparebank1, Brage finans og Gjensidige kan vi tilby finansiering fra 0,- kontant og opptil 10 års nedbetaling. Din uforpliktende lånesøknad behandles mens du venter – det betyr at du kan ta med deg din neste bil hjem samme dag. Ta kontakt for finansieringstilbud fra 0,- kontant / opptil 10 års nedbetaling! NB: Husk Bank-id

Er ikke drømmebilen din blant våre biler, da finner vi den til deg! Send os en e-post med dine ønsker eller kom innom butikken for en hyggelig prat, og vi skal gjøre vårt beste for å oppfylle dem.

Vi tar de fleste biler i innbytte og du vil alltid få et uforpliktende innbyttetilbud på din nåværende bil. Du kan også velge å la Hunsfos Auto viderformidle din bil mot en fast provisjon og du vil få avtalt sum på konto så fort bilen er solgt. Vi har et stort nettverk som når ut til mange potensjelle kunder.
Ønskes bilen levert med utvidet garanti, kan dette leveres fra Autoconcept AS. Leverandøren har flere produkter å velge mellom, spør oss om pris. Les mer om garantien her www.autoconcept.no Våre garantier gjelder i hele Norge og arbeidet kan utføres der du bor.
Vi tilbyr noen av markedets beste forsikringer gjennom våre samarbeidspartner og du kan få 1 Mnd gratis med på kjøpet.
Som Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen kan vi leverer ferdig registrert bil på dagen.
Gjennom vår samarbeidspartner på transport kan vi tilby effektiv levering av din neste bil. Du velger selv om du vil hente den på terminal i nærheten av deg, eller om du ønsker å få bilen levert «på døra». Priseksempel: Vennesla – Oslo terminal kr. 3.000,-.
Kommer du med fly eller tog, henter vi deg fra Kristiansand flyplass eller Kristiansand/Vennesla Stasjon

Ved å bruke nettsiden vår aksepterer du bruk av informasjonskapsler (cookies). Vi bruker dette for å optimalisere nettsidens innhold og funksjonalitet.