Personvernerklæring

Personvernserklæring

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en enkeltperson, for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Erklæringen gjelder for Hunsfos Autoverksted AS (org.no. 922 337 268) og er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre forpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, fakturering, informasjon, regnskapsførsel. 

Informasjon som innhentes:

  • Fornavn og etternavn
  • E-postadresse
  • Postadresse
  • Telefonnummer
  • Registreringsnummer (bil), kilometerstand, biltype

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg via disk (kundemottak), telefon, e-post, chat eller www.hunsfos-auto.no (kontakt/bestillingsskjemaer/nyhetsbrevregistrering) og når du er i kontakt med salg og support eller når du bruker våre tjenester. Ved markedsføring på e-post/sms/telefonummer innhentes samtykke på forhånd.

Samtykke

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til verkstedsopphold eller tjenester/produkter du benytter deg av hos Hunsfos Auto. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Som kunde vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et samtykke til det. Det er mulig å  melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@www.hunsfos-auto.no Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. Informasjon slettes ved at du henvender deg til post@www.hunsfos-auto.no

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av underleverandører hvor informasjon kan lagres.

Mailchimp:

Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp. Mailchimp sporer og analyserer trafikk og aktivitet som åpning, klikk etc dette gir oss bedre innsikt i hva våre kunder foretrekker og gir oss muligheten til å forbedre våre tjenester.

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av besøkstrafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.